مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی
و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری کارگاه آموزشی اصول صحیح نگهداری غلات با همکاری دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی استان خبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: در کارگاه اصول صحیح نگهداری غلات که در روز شنبه اول آذر
ماه و به صورت آنلاین برگزار شد، مباحثی حول محور انبارداری و نگه داری غلات، انواع
روشهای نگهداری، انواع خسارت آفات انباری، آشنایی با تاسیسات ذخیره و سیلو، انواع سیلوها و انبارها توسط خانم خانم دکتر عبدالملکی بصورت مجازی ارائه
گردید.
وی افزود: این کارگاه در راستای
برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو و ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان معاونت غذا و دارو
کرمانشاه و شبکه های تحت پوشش این معاونت برگزار
شد.
دکتر مستوفی تصریح کرد: در پایان
دوره، آزمون بصورت آنلاین برگزار شد. پذیرفته شدگان در آزمون امتیاز آموزشی دریافت
خواهند نمود.