اخبار

کارگاه آنلاین اصول صحیح نگهداری غلات برگزار شد

کارگاه آنلاین اصول صحیح نگهداری غلات برگزار شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری  کارگاه  آموزشی  اصول صحیح نگهداری غلات   با همکاری دانشکده تغذیه و علوم صنایع غذایی استان  خبر داد.

 دکتر شهریار مستوفی گفت: در کارگاه  اصول صحیح نگهداری غلات که در روز شنبه اول آذر ماه  و به صورت آنلاین برگزار شد،  مباحثی حول محور انبارداری و نگه داری غلات، انواع روشهای نگهداری، انواع خسارت آفات انباری، آشنایی با تاسیسات ذخیره  و سیلو، انواع سیلوها و انبارها  توسط خانم خانم دکتر عبدالملکی بصورت مجازی ارائه گردید.

وی افزود: این کارگاه در راستای برنامه عملیاتی سازمان غذا و دارو و ارتقاء دانش تخصصی کارشناسان معاونت غذا و دارو کرمانشاه  و شبکه های تحت پوشش این معاونت برگزار شد.

دکتر مستوفی تصریح کرد: در پایان دوره، آزمون بصورت آنلاین برگزار شد. پذیرفته شدگان در آزمون امتیاز آموزشی دریافت خواهند نمود.

۴ آذر ۱۳۹۹ ۰۸:۴۳

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید