مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و
دارو: سند سلامت نان استان تا پایان سال 1399 تنظیم
می شود.
دکتر شهریار مستوفی در کارگروه تنظیم سند نان که در روز
یکشنبه 14 دی ماه با حضور مدیران و کارشناسان دستگاه های ذیربط در معاونت غذا و
دارو برگزار شد گفت: با توجه به اهمیت نان و نقش آن در سفره مردم و تامین 60 درصد
از از انرژی روزانه و 39 درصد از پروتئین مورد نیاز بدن، باید دسترسی آحاد جامعه در
تمام اوقات به نان سالم و با کیفیت تغذیه ای مناسب در تدوین این سند مد
نظر قرار گیرد.
وی گفت: رسالت ما در این سند فراهم سازی شرایط مطلوب تولید،
عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه است.
دکتر مستوفی خاطرنشان ساخت: وضعیت کنونی نان از نظر شاخصهای
حسی، تغذیه ای و بهداشتی با وضعیت مطلوب فاصله دارد که امیدواریم با مشارکت همه
دستگاه ها و نهادهای متولی در این زمینه در سال 1400 بسیاری از این مشکلات رفع
شود.
وی با تاکید بر سودمند بودن مطالعه درخصوص دیدگاه عموم مردم
در مورد وضعیت کلی نان در استان تصریح کرد: باید با همکاری سایر دستگاهها اطلاعات
کافی از نظرات مردم و کارشناسان جمع آوری شده و از آن به عنوان زیربنای تنظیم سند نان
استفاده شود.
وی درپایان افزود: جلسات کارشناسی برای تنظیم سند نان استان
تا پایان سال 1399 به طور مداوم برگزار خواهد شد و با همفکری سایر دستگاه ها این
سند مهم تنظیم می شود.