مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی
معاونت غذا و دارو از برگزاری دوره
آموزشی آشنایی با
نحوه اجرا،بازرسی و امتیازدهی PRPs در صنایع غذایی ، آرایشی و بهداشتی به صورت وبینارخبر داد.
دکتر شهریار مستوفی گفت: در این دوره آموزشی که در
روز شنبه هجدهم بهمن ماه توسط مدیریت
نظارت بر مواد غذایی استان و با همکاری انجمن مسئولین فنی و کنترل کیفیت استان
کرمانشاه و همچنین واحد IT معاونت غذا و دارو جهت کلیه مسئولین فنی استان
کرمانشاه بصورت وبینار در محل سالن معاونت غذا و دارو برگزار شد ،خانم دکتر سمیه
سلیمانی مهر ( مسیول برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد مدیریت غذا ) درخصوص آشنایی
با اصول PRPs در صنایع غذایی آرایشی و بهداشتی و ارایه دستورالعمل ها و نحوه
ارزیابی وامتیازدهی چک لیست های پیشنیازی PRPs
مطالبی را ارائه نمود.
وی افزود: با توجه به اهمیت برنامه مذکور در
برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد، همچنین درصد پیشرفت و ارتقا نمرات PRPs واحدهای تولیدی نسبت به سال گذشته که جز برنامه های مهم
ارزیابی واحدهای تولیدی میباشد، نحوه
اجرای دقیق PRPs در واحدهای
تولیدی از اهمیت ویژه ای برخوردار است.