اخبار

از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی شبکه های استان کرمانشاه تقدیر شد

از کارشناسان نظارت بر مواد غذایی،آشامیدنی،آرایشی و بهداشتی شبکه های استان کرمانشاه تقدیر شد

  جلسه آموزشی برای کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان در جهت اجرای برنامه ارزیابی عملکرد مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی و  پیگیری امور مرتبط با فعالیت شبکه های بهداشت و درمان برگزار شد.

 این جلسه با توجه به اهمیت بررسی فعالیت شبکه ها دربرنامه  ارزیابی عملکرد، همچنین درصد پیشرفت آنها  نسبت به سال گذشته پایش و هماهنگ بودن کارشناسان شبکه ها باهمکاران مدیریت نظارت بر مواد غذایی  معاونت غذا و دارو ازاهمیت ویژه ای برخوردار است در روز شنبه 26 بهمن ماه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.

همچنین با نوجه به فراهم سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای آحاد جامعه ،در راستای تشکیل کمیته  راهبردی ارتقای کیفت نان در استان کرمانشاه و تنظیم  سند نان مطالبی توسط مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دکتر شهریار مستوفی ارایه گردید.

در ادامه جلسه دکتر سمیه سلیمانی مهر ( مسئول برنامه عملیاتی و ارزیابی عملکرد مدیریت غذا ) درخصوص دستورالعمل ها و نحوه ارزیابی وامتیازدهی چک لیست های پایش شبکه ها و همچنین مهندس مژده یادگاری (مسئول واحد شکایات) در خصوص پیگیر ی محصولات غیر مجاز  در سطح عرضه مطالبی را ارائه نمودند.

در پایان از کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان استان به پاس خدمات ارزنده آنها با اهدا لوح  یادبود قدردانی شد.

۲۶ بهمن ۱۳۹۹ ۱۵:۰۶

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید