جلسه آموزشی برای کارشناسان شبکه های بهداشت و درمان در جهت اجرای برنامه ارزیابی
عملکرد مدیریت غذا ، آرایشی و بهداشتی و پیگیری امور مرتبط با فعالیت شبکه های بهداشت و درمان برگزار شد.
این جلسه با توجه به اهمیت بررسی فعالیت شبکه
ها دربرنامه ارزیابی عملکرد، همچنین درصد
پیشرفت آنها نسبت به سال گذشته پایش و هماهنگ بودن کارشناسان
شبکه ها باهمکاران مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو ازاهمیت ویژه ای برخوردار
است در روز شنبه 26 بهمن ماه در معاونت غذا و دارو برگزار شد.
همچنین با نوجه به فراهم سازی شرایط مطلوب تولید، عرضه، نگهداری و مصرف نان سالم برای
آحاد جامعه ،در راستای تشکیل
کمیته راهبردی ارتقای کیفت نان در استان کرمانشاه و تنظیم سند نان مطالبی توسط مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دکتر شهریار مستوفی ارایه گردید.
در ادامه جلسه دکتر سمیه سلیمانی مهر ( مسئول برنامه عملیاتی و
ارزیابی عملکرد مدیریت غذا ) درخصوص دستورالعمل ها و نحوه ارزیابی وامتیازدهی چک لیست های پایش شبکه
ها و همچنین مهندس مژده یادگاری (مسئول واحد شکایات) در خصوص پیگیر ی محصولات غیر مجاز در سطح عرضه مطالبی را ارائه نمودند.
در پایان از کارشناسان
شبکه های بهداشت و درمان استان به پاس خدمات ارزنده آنها با اهدا لوح یادبود قدردانی شد.