برگزاری روز مهندس در معاونت غذا و دارو

در روز سه شنبه پنجم اسفندماه  مصادف با روز تولید خواجه نصیرالدین طوسی و روز مهندس، مراسم نمادینی با حضور معاون غذا و دارو، مدیر تجهیزات پزشکی و تعداد اندکی از کارشناسان تجهیزات پزشکی با رعایت پروتکلهای بهداشتی برگزار گردید.

در این مراسم ابتدا دکتر محمدی معاونت غذا و داروی دانشگاه با تشریح رسالتهای مهم حوزه تجهیزات و ملزومات پزشکی و تمجید از عملکرد مثال زدنی این حوزه پرداخت و ضمن ابراز رضایت از مدیریت و تلاشهای این حوزه مهم و تاثیرگذار در نظام سلامت، از عملکرد این مدیریت و کارکنان آن قدردانی نمود.

در ادامه دکتر شیرزادیان مدیر تجهیزات پزشکی دانشگاه نیز با بیان مختصری از عملکرد حوزه تحت مدیریتش بخصوص در سال جاری و از ابتدای پاندمی کرونا، از نقش بی بدیل کارشناسان ستادی و بیمارستانی تجهیزات و ملزومات پزشکی دانشگاه تقدیر و تشکر نمود.