از اعضای کمیته فنی و صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه تقدیر شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی  و عضو کمیته فنی و صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه : در آخرین جلسه کمیته فنی و صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه به ریاست دکتر قباد محمدی معاون غذا و دارو از اعضای این کمیته تقدیر شد.

دکتر شهریار مستوفی گفت: در در آخرین جلسه کمیته فنی و صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه از 28 پرونده مورد بررسی قرار گرفت.

وی افزود: از مجموع پرونده های بررسی شده در این کمیته، 14 پرونده جهت عدم انطباق و طرح در کمیته و 14 پرونده نیز برای صدور پروانه های بهداشتی و ساخت مورد بررسی قرار گرفتند.

عضو کمیته فنی و صدور پروانه های بهداشتی دانشگاه  و مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه بیان داشت: در پایان جلسه دکتر قباد محمدی معاون غذا و داروی دانشگاه از دکتر مجید محمودی، دکتر احسان صادقی، مهندس فرهاد مرزی، مهندس بابک سهرابی و مهندس بهروز گراوندی از اعضای این کمیته، به پاس یک سال زحمات یکساله آنها قدر دانی کرد.