اخبار

ارزیابی برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی به صورت الکترونیک در ایام نوروز

ارزیابی برچسب گذاری محصولات غذایی و آشامیدنی به صورت الکترونیک در ایام نوروز

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: ارزیابی برچسب گذاری کلیه محصولات خوراکی و آشامیدنی به صورت الکترونیک و از طریق سامانه Audit در ایام نوروز به صورت روزانه انجام می شود.

دکتر شهریار مستوفی گفت: کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی روزانه در ایام نوروز با حضور در فروشگاههای مواد غذایی، محصولات خوراکی و آشامیدنی را از نظر برچسب گذاری بررسی می کنند.

وی افزود: این بررسی ها به صورت آنلاین و از طریق سامانه Audit چک می شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم انطباق مورد را سریعا از طریق همان سامانه گزارش می نمایند.

دکتر مستوفی تاکید کرد: همشهریان عزیز هنگام خرید مواد خوراکی و آشامیدنی به اطلاعات درج شده بر روی برچسب و بسته بندی کالا  از قبیل تاریخ تولید و انقضاء و شناسه بهداشتی دقت نمایند و در صورت وجود هرگونه مشکل و یا مغایرت مراتب را از طریق شماره  37106232 ( واحد شکایات مواد غذایی معاونت غذا و دارو) اطلاع دهند.

 

۶ فروردین ۱۴۰۰ ۱۱:۱۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید