مدیر نظارت بر مواد
غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو: ارزیابی برچسب گذاری کلیه محصولات خوراکی
و آشامیدنی به صورت الکترونیک و از طریق سامانه Audit در
ایام نوروز به صورت روزانه انجام می شود.
دکتر شهریار مستوفی گفت:
کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی روزانه در ایام نوروز با
حضور در فروشگاههای مواد غذایی، محصولات خوراکی و آشامیدنی را از نظر برچسب گذاری
بررسی می کنند.
وی افزود: این بررسی ها
به صورت آنلاین و از طریق سامانه Audit چک می شود و در صورت مشاهده هرگونه عدم
انطباق مورد را سریعا از طریق همان سامانه گزارش می نمایند.
دکتر مستوفی تاکید کرد:
همشهریان عزیز هنگام خرید مواد خوراکی و آشامیدنی به اطلاعات درج شده بر روی برچسب
و بسته بندی کالا از قبیل تاریخ تولید و
انقضاء و شناسه بهداشتی دقت نمایند و در صورت وجود هرگونه مشکل و یا مغایرت مراتب
را از طریق شماره 37106232 ( واحد شکایات مواد غذایی معاونت غذا و
دارو) اطلاع دهند.