در حال حاضر ماهانه ۷۰ هزار لیتر محلول ضدعفونی
در استان کرمانشاه تولید میشود و در این زمینه کمبودی در استان وجود ندارد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز کرمانشاه، مسئول واحد نظارت بر الکل و ضدعفونی کنندههای بر پایه
الکل معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: هم اکنون ۴ واحد تولید کننده
محلولهای ضدعفونی کننده دارای مجوز غذا و دارو در استان کرمانشاه فعالیت میکنند
که علاوه بر رفع نیازهای استان، مازاد تولیدات این واحدها به استانهای خوزستان،
تهران، آذربایجان غربی و شرقی، کردستان، خراسان رضوی و ایلام ارسال میشود.
مهندس فرشاد رشیدی به نحوه نظارت بر تولید محلولهای ضد عفونی در استان اشاره کرد و افزود: هر
شرکت مُجازی که دارای کد irc) باشد در ابتدا برای ساخت محلولهای ضد عفونی کننده باید درخواست
اتانول طبی ۹۶ درجه در سامانه غذا و دارو ثبت کند که بعد از
بررسی آمار تولید وعرضه این شرکت، تایید درخواست صورت میگیرد و به همان میزان
حواله اتانول برای آنها صادر میشود.
وی با بیان اینکه نظارتهای ویژهای بر کالاهایی که با سلامت مردم ارتباط دارد
صورت میگیرد، گفت: محمولههای اتانول در زمان بارگیری توسط کارشناسان غذا و دارو
پلمب و در مقصد نیز با حضور کارشناسان غذا و دارو فک پلمب میشود و پس از آن برای
انجام آزمایشات نمونه برداری صورت میگیرد و در صورت تایید استاندارد، اجازه تولید به شرکت مورد نظر داده میشود.
مهندس رشیدی به نظارتهای انجام شده بر واحدهای تولید مواد ضد عفونی کننده در استان هم
اشاره کرد و گفت: خوشبختانه محصولات تولید شده در این واحدها استاندارد است و بر
اساس نمونه برداریهای مستمری که صورت میگیرد تا کنون تخلفی در این زمینه در واحدهای
تولیدی صورت نگرفته است.
مسئول واحد نظارت بر الکل و ضدعفونی کنندههای بر پایه الکل معاونت غذا و داروی
دانشگاه علوم پزشکی خاطرنشان کرد: همچنین اکیپهای بازرسی غذا و دارو شامل دارو
ساز و کارشناس سه نوبت در روز از داروخانههای سطح استان بازدید میکنند و محلولهای
ضد عفونی کننده را مورد بررسی و آزمایش قرار میدهند.