امحاء بیش از 14 هزار کیلوگرم انواع مواد غذایی و آشامیدنی

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشا از امحاء 14472 کیلوگرم مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ گذشته خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: طی بازرسی‌های به عمل آمده در ماه‌های فروردین و اردیبهشت سال ۱۴۰۰ به میزان 14472 کیلوگرم انواع مواد غذایی و آشامیدنی تاریخ مصرف گذشته و فاسد از شرکت های پخش مواد غذایی جمع آوری و معدوم شد.

وی افزود: همچنین در طی این مدت 6136 کیلو گرم مواد غذایی و آشامیدنی نیز توقیف و پرونده آنها جهت استعلام و بررسی های لازم به مراجع ذی‌ربط ارجاع شده است.

دکتر مستوفی تصریح کرد: لازم به ذکر است که نزدیک به 20876 کیلوگرم مواد بهداشتی نیز در 2 ماه گذشته توقیف شده اند و در انتظار دستور مراجع می باشد.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی تاکید کرد: از مردم عزیز خواهشمندیم از مصرف مواد خوراکی و آشامیدنی و همچنین مواد آرایشی بهداشتی تاریخ مصرف گذشته خودداری و موارد مشکوک را با تلفن شکایات37106233 در میان بگذارند.