کارشناس
نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: امروزه
به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده سیستم
HACCP
به معنای تجزیه و تحلیل خطرات و نقاط کنترل بحرانی اجرا می شود.
مهندس
لاله مظفری در این وبینار آموزشی که در روز شنبه 22 خرداد ماه برای کارشناسان
بهداشت محیط استان برگزار شد گفت: HACCP در حقیقت ابزاری است برای بازرسی
نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی. در HACCP، ایمنی غذایی همیشه در اولویت قرار می گیرد و مؤثرترین راه نیز برای
ایمنی مصرف مواد غذایی محسوب می شود.
وی افزود: در روش HACCP، امکان نفوذ عوامل خطرزا به محصول نهایی و در نتیجه مصرف کننده به
کمترین میزان می رسد و باعث افزایش سطح ایمنی و فرآورده های غذایی می شود.
گفتنی است این وبینار در راستای
اهداف سازمان غذا و دارو و برقراری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی برگزار شد.