اخبار

وبینار HACCP / کنترل بهداشتی مواد غذایی برگزار شد

وبینار HACCP / کنترل بهداشتی مواد غذایی برگزار شد

کارشناس نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: امروزه به منظور کنترل صحیح مواد غذایی و پیشگیری از بیماری های ناشی از مصرف غذای آلوده سیستم HACCP به معنای تجزیه و تحلیل خطرات و نقاط کنترل بحرانی  اجرا می شود.

مهندس لاله مظفری در این وبینار آموزشی که در روز شنبه 22 خرداد ماه برای کارشناسان بهداشت محیط استان برگزار شد گفت: HACCP در حقیقت ابزاری است برای بازرسی نظارت و کنترل بهداشتی مواد غذایی. در HACCP، ایمنی غذایی همیشه در اولویت قرار می گیرد و مؤثرترین راه نیز برای ایمنی مصرف مواد غذایی محسوب می شود.

وی افزود: در روش HACCP، امکان نفوذ عوامل خطرزا به محصول نهایی و در نتیجه مصرف کننده به کمترین میزان می رسد و باعث افزایش سطح ایمنی و فرآورده های غذایی می شود.

گفتنی است این وبینار در راستای اهداف سازمان غذا و دارو و برقراری سیستم مدیریت ایمنی مواد غذایی برگزار شد.

۲۲ خرداد ۱۴۰۰ ۱۱:۳۸

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید