یک واحد تولیدی غیر مجاز شیرینی درکرمانشاه پلمب شد

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی دانشگاه از پلمب یک واحد تولیدی غیرمجاز شیرینی در کرمانشاه خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی با اعلام این خبر گفت: باتوجه به گزارشات واصله و پیگیری کارشناسان در یک ماه اخیر یک واحد تولیدی غیر مجاز تولید باقلوا وشیرینی درروز دوشنبه 28 تیرماه کشف و پلمب شد.

وی افزود: در این بازرسی بیش از 15000 برچسب و لیبل تقلبی و مقدار زیادی جوش شیرین، رنگ غیر مجاز، جوهر میوه و نیز محصولات تولید شده در این کارگاه کشف و توقیف شد.

دکتر مستوفی خاطرنشان ساخت: پرونده این واحد غیرمجاز جهت رسیدگی و طی کردن مراحل قانونی به مراجع قضایی ارجاع گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی ، آشامیدنی،‌ آرایشی و بهداشتی دانشگاه از همه شهروندان عزیز درخواست کرد در صورت اطلاع از واحدهایی که به صورت غیر مجاز و زیرزمینی اقدام به تولید محصولات غذایی، آّشامیدنی، آرایشی و بهداشتی می کنند مراتب را در اسرع وقت از طریق تلفن شکایات 37106232 معاونت غذا ودارو اطلاع رسانی نمایند.

۲۹ تیر ۱۴۰۰ ۱۳:۳۳