جشن غدیر و تقدیر از فعالان فرهنگی معاونت غذا و دارو

به مناسبت اعیاد قربان و غدیر و میلاد امام موسی کاظم (ع) از فعالان فرهنگی و برگزیدگان مسابقات فرهنگی معاونت غذا و دارو تقدیر شد.

حجت الاسلام صیاد عبدی امام جماعت معاونت غذا و دارو با اشاره به اهمیت شناخت غدیر گفت: ابن ابی الحدید از علمای اهل سنت در شرح نهج البلاغه 40 آیه از قرآن کریم را ذکر کرده که همه آنها را تاویل به علی بن ابی طالب برده است.

وی افزود: باید غدیر را از نظر قرآن، سنت، عقل و اجماع مورد بررسی قرار داد. دلایل زیادی را می توان از نظر عقلی در اثبات ولایت حضرت علی (ع) و جانشینی پیغمبر ذکر کرد. که یکی از آنها این است که محال است پیغمبر کسی را به جانشینی خود قرار ندهد. و اگر کسی را به جانشینی خود انتخاب می کند باید کسی باشد که به لحاظ آبا و اجداد موحد و یکتا پرست باشد و کسی جز حضرت علی (ع) لیاقت آن را ندارد.

در ادامه جلسه به برگزیدگان مسابقه متن ادبی خانم فاطمه فرازمند و آقای علی بیگ زاده و همچنین مسابقه فرهنگی خانم زهرا عزیزی و آقای باشتین جوایزی اهداء شد و از فعالان فرهنگی معاونت تقدیر شد.

کانون بسیج جامعه پزشکی و امور فرهنگی معاونت غذا و دارو