ذخیره سرم نمکی کرمانشاه جوابگوی مصرف یک هفته است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه: در پیک پنجم کرونا نیاز روزانه استان از ۴ هزار سرم نمکی به حدود ۷ هزار سرم افزایش یافته است.

به گزارش خبرگزای صدا و سیما مرکز کرمانشاه، دکتر قباد محمدی با بیان اینکه در حال حاضر تنها در مورد سرم نمکی با کمبود مواجه هستیم و در مورد سرم‌های دیگر کمبودی نداریم، گفت: در سه روز گذشته ۵ هزار سرم به داروخانه‌های خصوصی تحویل داده شده است.

وی افزود: در نظر داریم که با پیگیری‌های انجام شده با سازمان غذا و دار روزانه ۵ هزار سرم برای بیماران بستری و ۵ هزار سرم برای بیماران سرپایی تامین کنیم.

دکتر محمدی خاطرنشان کرد: هم اکنون سرم مورد نیاز بیمارستان‌ها به طور کامل تامین شده است و برای مصرف یک هفته در استان ذخیره سرم نمکی داریم.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به علت کمبود سرم نمکی نیز اشاره کرد و گفت: بیماران کرونایی به خاطر دارو‌هایی که مصرف می‌کنند قند خونشان بالا می‌رود و نمی‌توانند از سرم‌های قندی استفاده کنند، بنابراین تجویز درمانی آن‌ها سرم نمکی یا یک سوم دو سوم است و همین امر باعث کاهش ذخایر سرم نمکی شده است.