نقش شرکت های توزیع دارو در تامین به موقع داروهای کرونا قابل تقدیر است

معاون غذا و دارو دانشگاه: اکنون شرایط دارویی کشور به دلیل تحریم ها و کبود دارویی و بیماری کووید 19 از هر زمانی حساس تر است.

دکتر قباد محمی در جلسته ستاد توزیع داروی استان کرمانشاه که در روز دوشنبه دهم آبان ماه برگزار شد گفت: علی رغم مشکلات مالی موجود، اثربخشی هر دارویی برای مقابله با کرونا که در مجامع بین المللی تایید شده سریعا توسط شرکتها تامین و توزیع شده است.

وی افزود: کار اصلی بهداشت و درمان با دارو است. اگر دارو نباشد کار بهداشت و درمان مختل می شود.

دکتر محمدی خاطرنشان ساخت: خواسته های ما از شرکت های توزیع دارو خواسته های قانونی است و ما خارج از چهارچوب قانون هیچ خواسته ای از شرکت ها نداریم.

معاون غذا و دارو گفت: مسئول فنی شرکت باید از لحظه ورود تا لحظه خروج دارو از شرکت باید بر آن نظارت داشته باشد.

وی گفت: برخی از داروها سهمیه بندی شده اند، شرکت و مسئول فنی موظف هستند هماهنگی لازم را با معاونت غذا و دارو جهت توزیع آن انجام دهند. همچنین توزیع داروهای خاص باید با هماهنگی معاونت غذا و دارو صورت گیرد.