اخبار

آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و تقلبات مواد غذایی در ثلاث باباجانی

آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و تقلبات مواد غذایی در ثلاث باباجانی

جلسه آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و تقلبات مواد غذایی جهت کلیه کارکنان بهداشت محیط و بهورزان شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی برگزار شد.   

مهندس لاله مظفری در این جلسه که در روز سه شنبه هفتم دی ماه در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی برگزار شد گفت: چراغ راهنمای تغذیه ای  امکان انتخاب آگاهانه ماده غذایی را در اختیار مصرف کنندگان قرار می‌دهد.

 وی هدف اصلی از اجرای این طرح را اصلاح الگوی مصرف و ارتقای سطح سلامت جامعه عنوان کرد و افزود:  نشانگر رنگی به ‌کار رفته در این محصولات به‌ صورت چراغ  راهنمای تغذیه‌ای است که شامل سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز بوده و روی بسته بندی محصول درج می‌شود.

مهندس مظفری تصریح کرد:  نشانگر رنگی تغذیه ای  بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان قند و نمک در هر سهم ماده غذایی طراحی شده است، رنگ قرمز نشان دهنده میزان زیاد، رنگ زرد  میزان متوسط  و رنگ سبز میزان اندک در تولید محصولات است.

۸ دی ۱۴۰۰ ۱۴:۱۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید