جلسه آموزش نشانگر رنگی تغذیه ای و تقلبات
مواد غذایی جهت کلیه کارکنان بهداشت محیط و بهورزان شبکه بهداشت و درمان ثلاث
باباجانی برگزار شد.
مهندس لاله مظفری در این جلسه که در روز سه
شنبه هفتم دی ماه در سالن جلسات شبکه بهداشت و درمان ثلاث باباجانی برگزار شد گفت:
چراغ راهنمای تغذیه ای امکان انتخاب آگاهانه
ماده غذایی را در اختیار مصرف کنندگان قرار میدهد.
وی
هدف اصلی از اجرای این طرح را اصلاح الگوی مصرف و ارتقای سطح سلامت جامعه عنوان
کرد و افزود: نشانگر رنگی به کار رفته در
این محصولات به صورت چراغ راهنمای تغذیهای
است که شامل سه رنگ قرمز، نارنجی و سبز بوده و روی بسته بندی محصول درج میشود.
مهندس مظفری تصریح کرد: نشانگر رنگی تغذیه ای بر اساس میزان چربی کل، اسیدهای چرب ترانس، میزان
قند و نمک در هر سهم ماده غذایی طراحی شده است، رنگ قرمز نشان دهنده میزان زیاد، رنگ
زرد میزان متوسط و رنگ سبز میزان اندک در تولید محصولات است.