اخبار

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در گفتگو با مرصاد؛

نیترات سیب زمینی های تولید کرمانشاه پایین تر از میانگین کشوری است

نیترات سیب زمینی های تولید کرمانشاه پایین تر از میانگین کشوری است

مرصاد نیوز: معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: خوشبختانه میزان نیترات موجود در سیب زمینی های تولید استان در مقایسه با میانگین کشوری پایین تر است.

دکتر قباد محمدی در گفتگو با خبرنگار مرصادنیوز، اظهار داشت: متاسفانه به تازگی کلیپی توسط یکی از خبرنگاران صدای و سیمای مرکز استان درباره نیترات و سموم دفع آفات موجود در سیب زمینی پخش شده در حالی این کلیپ مربوط به سه تا چهار سال گذشته است.

وی افزود: کلیپ مذکور اکنون به عنوان یک خبر جدید در فضای مجازی پخش شده است.

دکتر محمدی خاطرنشان کرد: در همان زمان هم از سوی معاونت غذا و دارو  جوابیه صادر شد که بیشتر سیب زمینی های تولید استان مورد آزمایش قرار گرفتند و نیترات و سموم دفع آفات کمتر از حد مجاز دارند اما در آن کلیپ هم به اشتباه گفته می شود که اکثرا آلوده هستند که البته صحت ندارد و ما این موضوع را تایید نمی کنیم.

وی عنوان کرد: خوشبختانه میزان نیترات موجود در سیب زمینی های تولید استان در مقایسه با میانگین کشوری پایین تر است.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: همچنین دیگر محصولات غذایی نیز به طور مداوم مورد نظارت و نمونه برداری قرار می گیرند.

دکتر محمدی با تاکید بر اهمیت مقوله سلامتی مردم و تلاش معاونت غذا و دارو در این راستا، خاطرنشان کرد: اگر سلامت محصولی تایید نشود قطعا معدوم خواهد شد.

۱۱ دی ۱۴۰۰ ۱۴:۰۵

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید