پلمب واحد تولید "اسلایم" غیرمجاز در کرمانشاه

ایسنا/کرمانشاه مدیر فرآورده های طبیعی، سنتی، مکمل ها و بازرسی ویژه معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه از پلمب یک واحد غیرمجاز تولید اسلایم بازی کودکان در کرمانشاه خبر داد.

دکتر کیومرث رحیمی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به افزایش مصرف اسلایم در جامعه و خرید آن توسط کودکان گفت: در همین راستا حساسیت ویژه ای در بحث بازرسی از واحدهای تولید اسلایم داریم.

وی افزود: طبق گزارش به دست آمده یک واحد تولید اسلایم در کرمانشاه بصورت غیرمجاز اقدام به تولید این محصول کرده که بلافاصله با حضور بازرسان، محصولات این واحد توقیف و خود واحد نیز پلمب شد.

دکتر رحیمی گفت: در بازرسی از این واحد 605 قوطی اسلایم غیرمجاز، 12 کیلوگرم پودررنگ فله ای، هشت لیتر رنگ صنعتی غیرمجاز و دستگاه های تولید اسلایم توقیف شد.

این مسئول از تشکیل پرونده برای این واحد متخلف خبر داد و افزود: به زودی این پرونده تحویل مراجع قضایی می شود.

دکتر رحیمی در پایان از والدین خواست برای تهیه اسلایم و سایر محصولات مشابه حتما از مراکز مجاز خرید کرده و حتما به درج مجوز غذا و دارو بر روی این محصولات توجه داشته باشند.