پیام تبریک معاون غذا و دارو به مناسبت روز داروساز

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی روز بزرگداشت مقام داروساز و حکیم محمد بن زکریای رازی را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

پنجم شهریور ماه زادروز مردی بزرگ، اندیشمند، محقق و افتخار تاریخ ایران و اسلام محمدبن زکریای رازی به نام روز داروساز نامگذاری شده است.

این روز فرصت مناسبی برای ارج نهادن به مسئولیت خطیر و مهم جامعه داروسازان در نظام سلامت کشور در زمینه ارتقای سطح سلامتی و بهبود کیفیت زندگی مردم است .این مهم مدیون تلاش ها و زحمات افرادی است که علم و دانش و تخصص خود را صمیمانه و بی دریغ به همگان تقدیم می کنند.

جایگاه ویژه داروسازان به عنوان عضوی موثر از تیم سلامت در جامعه بر کسی پوشیده نیست و خدمات ارزنده این قشر گرانمایه در این عرصه قابل تقدیر و تشکر است.

این روز بزرگ را به داروسازان محترم استان تبریک گفته و سربلندی و موفقیت همه را از خداوند متعال خواستارم.

دکتر مهدی مجرب

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه