ماهیانه 10 قوطی شیرخشک یارانه ای سهم هر کودک

رییس اداره فراورده های طبیعی سنتی و مکمل: کودکان نیازمند به استفاده از شیر خشک های معمولی (رگولار) با ارائه کد ملی و تاریخ تولد به داروخانه ها می توانند ماهیانه تا 10 قوطی شیرخشک با قیمت یارانه ای و 10 قوطی با قیمت مصوب دریافت کنند.

دکتر حمید رضا ناصری در جلسه ای که روز دوشنبه سیزدهم آذر ماه درخصوص هماهنگی اصلاح سیاست ارزی شیرخشک در معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: در این طرح مابه التفاوت قیمت شیر خشک یارانه ای بوسیله بیمه سلامت پرداخت خواهد شد.

وی افزود: انتظار داریم انجمن داروسازان در جهت همراهی و همکاری بیش از پیش داروخانه ها  و بیمه سلامت استان مبنی بر پرداخت به موقع مطالبات داروخانه ها همکاری لازم را در اجرای این طرح داشته باشند.

دکتر رضا تحویلیان مدیرکل بیمه سلامت گفت: بیمه سلامت استان آمادگی لازم در پرداخت به موقع مطالبات داروخانه ها مانند طرح دارویار به صورت ماهیانه را دارد.

دکتر مهدی مجرب معاون غذا و دارو نیز در پایان به همراهی و همکاری کلیه اعضا در اجرای هرچه بهتر این طرح به منظور جلوگیری از قاچاق شیرخشک و رسیدن شیرخشک به دست مصرف کنندگان واقعی تاکید کرد.