مدیر نظارت بر
مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو از برگزاری کارگاه آموزشی مراحل صدور
ثبت منبع و مجوزهای بهداشتی برای مسئولین فنی خبر داد.
مهندس مهدی
مرادی با اعلام این خبر گفت: این کارگاه در روز چهارشنبه ششم دی ماه و در راستای رفع
نیاز و ارتقا سطح مسئولین فنی کارخانجات و کارگاه های مواد خوراکی و آرایشی و
بهداشتی استان برگزار شد.
وی افزود: در
این دوره آموزشی دکتر ندا غفاری به آموزش اصول ثبت منبع واحدهای غذایی
آشامیدنی آرایشی و بهداشتی، مدارک و مستندات صدور پروانه های ساخت جهت واحدهای تولیدی و نیز وظایف مسئولین فنی در واحدهای
تولیدی پرداخت.
مهندس مرادی
تاکید کرد: مدیریت
نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو در نظر دارد که با گسترش
عملکرد واحد آموزش این مدیریت و با برگزاری دورههای آموزشی و بازآموزی متناسب با اهداف
و نیازهای مسئولین فنی، به بهبود عملکرد و ارتقا سطح کیفیت خط تولید کمک کند.