وضعیت پرداخت مطالبات دارویی دانشگاه نسبت به میانگین کشوری مطلوب است

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه : ‌بدهی دارویی دانشگاه علوم پزشکی در سال 1401 کمتر از میانگین کشوری است.

دکتر مهدی مجرب در ستاد توزیع داروی استان که روز سه شنبه دوازدهم دی ماه در معاونت غذا و دارو برگزار شد گفت: خوشبختانه با درایت ریاست محترم دانشگاه، تعامل خوب شرکت های پخش و همکاران ما در معاونت غذا و دارو وضعیت تسویه مطالبات نسبت به میانگین کشوری وضعیت مطلوبی است.

وی افزود: شرکت های پخش نسبت به ویزیت منظم و تحویل به موقع دارو به داروخانه های بخش خصوصی توجه بیشتری نشان دهند ، مبادا به خاطر قصور ما بیماری دچار سختی شود.

گفتنی است از دیگر محورهای مورد اشاره توسط معاون غذا و دارو، تسویه بدهی ها از راه تهاتر و همچنین حمایت از ادامه فعالیت شرکت های پخش تازه کار و کوچک با تسویه به موقع مطالبات بود.