عرضه و فروش کالاهای سلامت محور قاچاق در فضای مجازی ممنوع است

مشاور ریاست دانشگاه در امور دارویی و رئیس اداره پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور:عرضه و فروش داروها، مکمل ها، ملزومات و تجهیزات پزشکی و قطعات آنها، مواد و فرآورده های خوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی که بدون انجام تشریفات قانونی و به صورت قاچاق وارد کشور شده اند و همچنین ارائه اطلاعات نادرست و تبلیغ خلاف واقع که موجب گمراهی و فریب مخاطب درباره آثار مصرف کالاهای سلامت محور قاچاق شود در فضای مجازی ممنوع است .

دکتر عطیه اسماعیل مانند بسیاری از خدمات تبلیغ شده در فضای مجازی از سوی افراد غیر متخصص انجام می شود که میتواند اثرات مخربی بر سلامت جامعه داشته باشد.

وی افزود: توصیه و تاکید ما این است که مردم از افراد فاقد صلاحیت حرفه ای نه مشاوره بگیرند و نه پیشنهادات آنها را بپذیرند.

دکتر اسماعیل مانند تاکید کرد:  ما به عنوان متولیان سلامت جامعه از تمام ظرفیتهای دانشگاه علوم پزشکی جهت حذف کالای سلامت محور قاچاق و تامین سلامت مردم استفاده می کنیم.