کارگروه استانی مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور برگزار شد

مشاور ریاست دانشگاه در امور دارویی و رییس اداره پیشگیری و مبارزه با قاچاق کالاهای سلامت محور: با توجه به نزدیک شدن به ایام پایان سال و نوروز ، در صورت تهیه اقلام سلامت محور(دارویی، لوازم آرایشی بهداشتی، خوراکی و آشامیدنی)که در این بازه زمانی پر مصرف می شوند دقت لازم را به عمل آورده و از مراکز معتبر تهیه و خریداری شوند.

دکتر عطیه اسماعیل مانند دراین جلسه کارگروه که در روز شنبه 19 اسفند ما، با حضور معاون غذا و دارو، نمایندگان کمیسیون مبارزه با قاچاق کالا و ارز استانداری، تعزیرات حکومتی،پلیس امنیت اقتصادی،پلیس اماکن،سازمان جهاد کشاورزی،اتاق اصناف، اموال تملیکی و صدا و سیما در سالن جلسات ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد گفت: کالاهای سلامت محور تقلبی و قاچاق به دلیل به خطر انداختن سلامت مردم و عوارض متعددی که به همراه دارند از اهمیت بسزایی برخوردار هستند، چرا که اساسا فرآیند تولید این فرآورده ها مشخص نیست و به تبع آن نظارتی بر مراحل تولید، بسته بندی، نگهداری و توزیع این محصولات وجود نخواهد داشت.

وی تصریح کرد: با استفاده از کد ۱۶ رقمی شناسه اصالت زیر لایه اسکرچ شده می توانید از طریق آدرس الکترونیکی  www.ttac.ir و همچنین نصب اپلیکیشن سامانه تی تک بر روی گوشی هوشمند و یا از طریق سامانه پیامکی  ۲۰۰۰۸۸۲۲، میتوانید از اصالت کالای مربوطه اطمینان حاصل کنید.

در پایان مقرر گردید مواردی که از اهمیت به سزایی برخوردار هستند به اولویت جهت پیگیری و ارائه در جلسات بعدی مورد بررسی قرار گیرند.