پیام تبریک معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه به مناسبت فرا رسیدن سال 1403

دکتر مهدی مجرب معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در پیامی فرارسیدن سال 1403 را تبریک گفت.

متن پیام بدین شرح است:

مبارک بادت این سال و همه سال            همایون بادت این روز و همه روز

(( سعدی))

بهار فصل ایمان و شکوهِ جلوه خداوند و مقدمه تغییر و تحول و سرآغاز رویش و تکامل است. بار دیگر نشانه ای بدیع از آیات الهی در هم آوایی بهار قرآن و بهار طبیعت در جهان متجلی گشته و زمین آیه های سر سبزی و حیات را با عطر ایمان به تلاوت نشسته است.

اینجانب ضمن تقدیر از زحمات بی دریغ همکاران گرانقدرم، کارکنان زحمتکش و پرتلاش معاونت غذا و دارو، جامعه داروسازان و فعالان بخش خصوصـی در صنایع فرآورده های خـــــوراکی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، تجهیزات و ملزومــات پزشکی استان

فرارسیدن سال ۱۴۰3 هجری شمسی و تلاقی آن با بهار دل‌های مومنان، ماه پرخیر و برکت رمضـــان را تبریک و تهنیت عرض می نمایم.

امید است در سایه‌سار رحمت و محبت حضرت حق، سال پیش‌رو سالی پر از سلامتی و آرامش باشد.

دکتر مهدی مجرب

معاون غذا و دارو