هشدار/ این دومحصول غیر بهداشتی است لطفا نخرید!

معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اعلام کرد: مردم از خرید دو محصول دستمال کاغذی ۱۰۰ برگ با مارک "پیکو" و کرم ماساژ با نام تجاری "بهمنش" جدا خودداری کنند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه دکتر مجرب اظهار داشت: بر اساس نامه شماره ۴۴۱۳۷ تاریخ ۱۴۰۳/۵/۳ مدیر کل محترم امور فرآورده‌های آرایشی و بهداشتی سازمان غذا ودارو دو محصول فوق  فاقد مجوز بهداشتی بوده و می بایست در صورت مشاهده فرآوردهای مذکور در سطح عرضه اقدامات قانونی و لازم معمول گردد.

وی با بیان اینکه اکنون همکاران ما درحال جمع آوری نمونه‌های مکشوفه و غیر مجاز در سطح عرضه هستند تاکید کرد: مردم در صورت مشاهده محصولات فوق از خرید آنها خودداری کنند.

به گفته وی وی این اطلاع رسانی صرفا" جهت فرآورده‌های قید شده در نامه منطبق با تصاویر زیر بوده و صرفاً شامل نام تجاری با دیکته مذکور می باشد بنابراین همچنین مواردی که دارای پیشوند و پسوند از این نام های تجاری هستند را مشمول نمی‌شود و بایستی درصورت لزوم مورد بررسی قرارگیرد.