سرپرست مدیریت نظارت بر مواد خوراکی،آشامیدنی،آرایشی
و بهداشتی از بازدید بخشهای
مختلف کارخانه ی تولید رب گوجه فرنگی پرامان
خبر داد.
دکترکیومرث رحیمی با علام این خبر گفت: در این بازدید که در روز یکشنبه یازدهم خرداد به همراه اکیپ بازرسی این مدیریت، از قسمت های مختلف و فرآیند خط تولید، انبارها
، آزمایشگاه و تجهیزات بازدید کردند و نحوه تولید محصول سالم را برای عرضه به بازار
مورد پایش قرار گرفت.
دکتر رحیمی خاطر نشان ساخت: سلامت مردم در اولویت
قرار دارد و باید طبق برنامه ی مستمر و دقیق، تولید و عرضه کالاهای سلامت محور تحت کنترل قرار
گیرد.
او در پایان با شنیدن مشکلات مطرح شده تولید کنندگان
به ارائه اجرا برنامه های خود در آینده اشاره کردند.