عقد تفاهم نامه همکاری در خصوص نظارت بر عرضه انواع مکمل های ورزشی در باشگاه های ورزشی

تفاهم نامه همکاری بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی و اداره ورزش و جوانان استان و پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان کرمانشاه منعقد گردید.

در راستای تعامل بین ادارات ذی ربط تفاهم نامه ای بین معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی ، اداره ورزش و جوانان استان و پلیس نظارت بر اماکن عمومی استان کرمانشاه در خصوص نظارت بر عرضه انواع مکمل های ورزشی در باشگاه های ورزشی، اماکن عرضه غیر مجاز و مسائل پیرامون آن منعقد گردید.

در این جلسه  بر لزوم همکاری سازنده  بین ارگان های ذی ربط در جهت ارتقاء سلامت جامعه و سازماندهی و نظارت مناسب و مداوم سالن های ورزشی و مراکز عرضه مکمل های ورزشی تاکید شد.

۲۸ اَمرداد ۱۳۹۴ ۱۵:۵۱