دوازدهمین همایش سراسری مدیران نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاههای سراسر کشور در کرمانشاه

دوازدهمین همایش سراسری مدیران نظارت بر مواد غذایی،آرایشی و بهداشتی دانشگاههای سراسر کشور  در کرمانشاه
این همایش با شرکت مدیران نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی سراسر کشورو با میزبانی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با محوریت سیاست های سازمان غذا و دارو برگزار شد.

در ابتدای مراسم معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با عرض خیر مقدم به مهمانان گزارش کوتاه از فعالیتهای جدید در حوزه موادغذایی وآرایشی وبهداشتی ارائه دادند.

دکتر قباد محمدی گفت: در استان کرمانشاه علاوه بر فعالیتهای روتین برنامه هایی انجام یا دردست اجرا داریم. یکی از این فعالیتها

تشکیل شورای سیاستگذاری غذاوموادآرایشی است که زیرمجموعه شورای سلامت می باشد.

وی افزود: احداث آزمایشگاه موادغذایی در شبکه های بهداشت ودرمان راه اندازی سامانه مدیریت موادغذایی وآرایشی در  معاونت غذاودارو از دیگر اقدامات معاونت غذاوداروی کرمانشاه می باشد.