نقش مسئولین فنی در شرکت های توزیع باید پرنگ تر شود

جلسه مسئولین فنی شرکت های پخش دارویی در روز سه شنبه 7 مهرماه در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

معاون غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در این جلسه گفت: تعیین یک مسئول فنی برای شعب مختلف یک شرکت پخش دارویی در چند استان باعث بروز مشکلات زیادی می شود. معاونت غذا و دارو کرمانشاه به هیچ وجه زیر بار این قضیه نرفته است.

دکتر قباد محمدی : هر شرکت پخش دارو موظف است برای هر شعبه خود یک مسئول فنی در نظر بگیرد. زیرا مسئول فنی باید همواره در محل شرکت حاضر باشد و در صورت مرخصی نیز باید قائم مقامی که مورد تایید است را جایگزین خود قرار دهد.

وی افزود: مسئولین فنی باید بر نحوه توزیع دارو و تدوین دستورالعمل های کاری استاندارد نظارت کافی داشته باشند.

در پایان مصوب گردید قراردادهای خرید خدمتی مسئولین فنی شرکت ها به تایید انجمن داروسازان استان برسد.