دکتر قباد محمدی : از افتتاح اولین آزمایشگاه داروی غرب کشور در کرمانشاه خبر داد و اظهار کرد: این آزمایشگاه تا پایان سال در معاونت غذا و داروی علوم پزشکی کرمانشاه راه اندازی می شود.

وی تصریح کرد: در حال حاضر جهت کنترل و تایید کیفیت دارو، داروها به آزمایشگاه داروی تهران ارسال می‌شوند و قطعا با راه اندازی این آزمایشگاه انجام این اقدامات  در سطح استان انجام می شود.

دکتر محمدی افزود: این آزمایشگاه علاوه بر کرمانشاه استانهای غرب، شمالغرب و حتی جنوب غرب کشور را نیز پوشش خواهد داد.

به گفته معاون غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برای ساخت این آزمایشگاه و تجهیز آن بالغ بر 700 میلیون تومان هزینه شده است.

وی در ادامه از راه اندازی آزمایشگاه تجهیزات پزشکی در سال آینده خبر داد و اظهار کرد: تا پایان سال همچنین بانک اطلاعاتی تجهیزات پزشکی در تمام بیمارستانهای استان راه اندازی می‌شود.

دکتر محمدی اضافه کرد: با راه‌اندازی این بانک اطلاعاتی می توان تجهیزات پزشکی موجود در بیمارستانها را در مرکز دانشگاه ارزیابی کرد و دیگر نیازی به اعلام نیاز از سوی بیمارستانها در زمینه تهیه تجهیزات پزشکی نخواهد بود و با استفاده از این نرم افزار وضعیت تجهیزات، نیاز آنها به تعمیرات و یا جایگزینی آنها اعلام خواهد شد.