اخبار

به غذایی که می‌خورید حساس باشید

به غذایی که می‌خورید حساس باشید
رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی استان کرمانشاه از مردم خواست نسبت به غذاهایی که می‌خورند حساس باشند.
دکتر وریا رحیمی در نشست خبری که به مناسبت روز جهانی غذا برگزار شد، گفت: باید سطح آگاهی و دانش مردم را در خصوص مواد غذایی، دارویی و آرایشی و بهداشتی که مصرف می‌کنند، بالا ببریم.

وی با بیان اینکه مردم باید نسبت به فرآورده‌های غذایی که تهیه می‌کنند حساس باشند، افزود: یکی از مهمترین نکاتی که هنگام خرید یک محصول باید به آن توجه کرد، شرایط نگهداری آن است.

رئیس اداره تحقیق، توسعه و آموزش‌های مردمی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه ادامه داد: مردم باید هم خود شرایط نگهداری مواد غذایی را رعایت کنند و هم از مراکزی که این شرایط را رعایت می‌کنند، خرید کنند.

به گفته رحیمی نمونه بارز و ساده شرایط نگهداری مواد غذایی در خصوص آب‌های معدنی است که بعضی مواقع مغازه‌دار آن را به صورت یخ زده به ما تحویل می‌دهند و یا اینکه پشت ویترین در معرض گرما ‌است که هر دو این شرایط برای نگهداری آب معدنی نامناسب است.

وی همچنین از مردم خواست غذایی را که تهیه می‌کنند تا حد امکان در همان وعده مصرف کنند و از نگه داشتن و گرم کردن چندباره غذاها خودداری کنند.

۲۵ مهر ۱۳۹۴ ۱۳:۱۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید