جلسه آموزشی خطاهای دارویی

معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای تجویز و مصرف منطقی داروها در بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی دانشگاه، جلسه آموزشی خطاهای دارویی برگزار کرد.

در راستای تجویز و مصرف منطقی داروها در بیمارستانها و مراکز آموزشی درمانی دانشگاه و به منظور آموزش روشهای شناسایی، گزارش و نحوه برخورد با خطاهای دارویی در بیمارستان، صبح روز شنبه دوازدهم در ماه جلسه آموزشی خطاهای دارو درمان در سالن آموزشی مرکز آموزشی درمانی دکتر محمد کرمانشاهی برگزار شد.
در این جلسه که جمعی از پرسنل درمانی بیمارستان در آن حضور داشتند مباحث آموزشی نحوه شناسایی خطاهای دارویی، اهمیت گزارش دهی و نحوه بررسی تفسیر خطاهای دارویی، راهکارهای علمی و اجرای به منظور کاهش احتمال وقوع خطاهای دارویی و نحوه برخورد با خطاهای صورت گرفته توسط دکتر وریا رحیمی رئیس اداره تحقیق توسعه و آموزشهای مردمی معاونت غذا و دارو جهت شرکت کنندگان ارائه گردید.