اخبار

حضور پررنگ آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره

حضور پررنگ آزمایشگاه معاونت غذا و دارو در کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره
مدیریت آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با 9 عنوان مقاله در اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره حضور یافت.

مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه گفت: 9 عنوان مقاله که همگی در حوزه آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو تهیه شده به دبیرخانه اولین کنفرانس ملی ایمنی غذا از مزرعه تا سفره ارسال و پس از داوری اولیه مجوز حضور و ارائه را در کنفرانس کسب نمود و در کنفرانس مذکور که در بهمن ماه در سالن کنفرانس بیمارستان امام خمینی تهران برگزار شد توسط کارشناسان این حوزه ارائه گردید.

دکتر سید محمود میرمعینی با قدردانی از تعهد و پشتکار کارشناسان آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و دارو کرمانشاه گفت: در این حوزه علاوه بر کارهای روتین و وظایف محوله  امر تحقیق و پِوهش از اهمیت ویژه ای برخوردار است و لازم است از زحمات مدیر پیشین آزمایشگاه کنترل غذا و دارو دکتر مجید محمودی که توجه خاصی به امر پِژوهش و تحقیق داشتند قدردانی کنم و همچنین گفتنی است که این 9 مقاله همگی نتایج آزمایش ها و بررسی های صورت گرفته توسط کارشناسان این حوزه است.

وی عنوان مقالات و نویسنده آنها را به شرح ذیل یرشمرد:

1- استفاده نیترات و نیتریت در فرآورده های گوشتی(سمیه سلمانی)

2- بررسی عسل از نظر خصوصیات ظاهری(دکتر قباد محمدی- دکتر مجید محمودی-دکتر امید عبدی- سمیه سلمانی- مریم مظهری - فهیمه زهروی- ستار جمشیدپور)

3- بررسی مقادیر نیترات و نیتریت آبهای معدنی و آشامیدنی موجود در بازار استان کرمانشاه( دکتر مجید محمودی- دکتر سید محمود میرمعینی- دکتر امید عبدی- دکتر قباد محمدی- سمیه سلمانی-ستار جمشیدپور- مریم مظهری - فهیمه زهروی)

4- بررسی تاثیر آکریل آمید بر سلامتی(مریم مظهری)

5- بررسی تاثیر شستشو و خیساندن در کاهش میزان سرب برنج های سطح عرضه شهر کرمانشاه(دکتر مجید محمودی -مریم مظهری- سمیه سلمانی - ستار جمشیدپور)

6- بررسی نقش فلزات سنگین بر سلامتی انسان(مریم مظهری- سمیه سلمانی)

7- تولید بیوتکنولوژیک نایسین و کاربرد آن(سمیه سلمانی)

8-خواص طبیعی و بیوتکنولوِژیک اسیدهای چرب چند غیر اشباع (سمیه سلمانی- مریم مظهری)

9- رنگ های مصرفی در فرآورده های غذایی( دکتر سید محمود میرمعینی- دکتر مجید محمودی- سمیه سلمانی)

 

۹ اسفند ۱۳۹۴ ۱۴:۲۷

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید