اخبار

نشست توجیهی مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات برگزار شد

نشست توجیهی  مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات برگزار شد
مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در راستای تحقق یکی از اهداف برنامه عملیاتی معاونت غذا و دارو واولویت های برنامه ششم توسعه درخصوص کاهش قند ونمک وچربی در محصولات غذایی ،جلسه آموزشی توجیهی مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجات را برگزار کرد.

مدیریت نظارت بر مواد غذایی، آرایشی وبهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  در راستای تحقق یکی از اهداف برنامه عملیاتی  معاونت غذا و دارو واولویت های برنامه ششم توسعه  درخصوص کاهش قند ونمک وچربی در محصولات غذایی ، اقدام به برگزاری جلسه آموزشی توجیهی با مدیران عامل ومسئولین فنی کارخانجاتی که قابلیت مداخله به لحاظ کاهش  فاکتورهای فوق الذکر را دارند نمود . 

در ابتدای این جلسه که در روز دوشنبه20 اردیبهشت ماه برگزار شد مهندس لاله مظفری کارشناس مسئول آموزش و پژوهش مدیریت نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو  هدف از تشکیل جلسه را عنوان کرد و از واحدهای تولیدی شرکت کننده  ودر خصوص نیازهای آموزشی و مشاوره ای در تولید، نیاز سنجی نمود.

وی همچنین از تشکیل کارگروه های تخصصی جهت حل مشکلات تولید و ارائه راه حل ها و جایگزین های غالب شکر، نمک و چربی در آینده خبر داد.

دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی و آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه در ادامه این نشست گفت: برای سلامت غذا از مزرعه تا سفره نیازمند مراقبت و نظارت جدی هستیم که همة ما و مردم باید در بستر نظارت سهیم باشیم، تا غذای سالم و عاری از هرگونه آلودگی در دسترس مردم قرار گیرد.

وی به شیوع بیماری غیرواگیر در جامعه اشاره کرد و گفت: 75% بار بیماریها در جامعة امروزی مربوط به بیماریهای غیرواگیر است و بیماریهای قلبی و عروقی و سرطانها ازعلل مهم در ایجاد مرگ و میر در جامعه به شمار می آیند.

دکتر مستوفی به نقش مهم تغذیه ناسالم در ایجاد این بیماریها اشاره کرد و گفت: مصرف بی رویه نمک- چربی و شکر از عواملی هستند که در ایجاد این بیماریها نقش بسزایی دارند

در ادامه مهندس فرجاد رییس اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت در خصوص تشویق و ترغیب کارخانجات تولید فرآورده های غذایی در خصوص اخذ نشان ایمنی و سلامت و همچنین در راستای ارتقای الگوی مصرف تغذیه ای جامعه، مطالبی را ایراد نمودند .

در پایان مهندس فرخی مسئول کنترل کیفیت کارخانه کشت وصنعت ماهیدشت (نازگل ) و مهندس فتاحی مسئول فنی فراورده های گوشتی بیستون در خصوص موفقیت های خود در امر کاهش اسیدهای چرب ترانس و نمک مطالبی را ایراد نمودند.

گفتنی است نشان ایمنی و سلامت، نشان تشویقی است که مطابق آیین نامه سازمان غذا و دارو به فرآورده هایی  اعطا می گردد که در تولیدشان استفاده از مواد سالم و شرایط خوب بهداشتی را رعایت کرده و  همچنین ضمن دارا بودن ویژگیهای خاص شامل خصوصیاتی هستند که به ارتقا ایمنی و سلامت مصرف کننده کمک خواهد کرد.

۲۲ اردیبهشت ۱۳۹۵ ۱۴:۵۰

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید