آئین تکریم و معارفه مدیران معاونت غذا و دارو برگزار شد

آئین تکریم و معارفه مدیران نظارت بر دارو و مواد مخدر و آزمایشگاه کنترل غذا و دارو معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم که در روز چهارشنبه هفتم مهرماه در معاونت غذا و دارو برگزار شد معاون غذا و دارو و معاون توسعه و مدیریت منابع دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و مدیران این معاونت حضور داشتند.

لازم به ذکر است دکتر مجید محمودی با ابلاغ معاون غذا و دارو به عنوان مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو منصوب شد. وی پیش از این مدیریت نظارت بر دارو و مواد مخدر معاونت را برعهده داشت.

همچنین دکتر حسین رضا پور به سمت مدیر نظارت بر دارو و مواد مخدر منصوب شد. وی قبل از این مسئولیت های مختلفی را در حوزه مدیریت دارو، ازجمله امور شرکت های توزیع، امور داروخانه ها و شکایات عهده دار بوده است.

ضمنا در پایان از زحمات دکتر سید محمود میرمعینی مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و دارو که پیش از این نیز سکان دار مدیریت نظارت بر مواد غذایی بود تقدیر به عمل آمد. گفتنی است دکتر میرمعینی در مقطع دکترای تخصصی روانپزشکی ادامه تحصیل خواهند داد.