اخبار

برگزاری کارگاه آموزشی GMP

برگزاری کارگاه آموزشی GMP

کارگاه آموزشی اصول و مبانی آشنایی با مبانی و اصول GMP  در کارخانجات صنایع غذایی در تاریخ یازدهم  مهرماه در سالن اجتماعات معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه  برگزار شد.

در این جلسه که با حضور کارشناسان اداره نظارت برمواد غذایی و آزمایشگاه وشبکه های بهداشت تشکیل گردید مهندس مهدی صفریان ( کارشناس ارشد سیستم های کیفیت و مشاوروآموزش سیستم های ایزو  22000 17025-18001-14001- 9001  و HACCP )  PRP   اطلاعات مورد استفاده در طراحی ها و مبانی و اصول GMP   در کارخانجات صنایع غذایی را تشریح نمود .

وی در ادامه جلسه به پرسش های شرکت کنندگان در زمینه مسائل طرح شده پاسخ گفت.

۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۰۸:۲۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید