اخبار

کارگروه انتخاب مسئولین فنی و واحدهای تولیدکننده برتر استان کرمانشاه

کارگروه انتخاب مسئولین فنی و واحدهای تولیدکننده برتر استان کرمانشاه

کارگروه برگزاری مراسم  مرتبط  با روز جهانی غذا از جمله انتخاب مسئولین و واحدهای تولیدکننده برتر با حضور دکتر شهریار مستوفی مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه و جمعی از کارشناسان این حوزه در سالن جلسات معاونت غذا و دارو برگزار شد.

اعضای جلسه ضمن بررسی فرم های خود ارزیابی و مدارک و مستندات ارسالی از طریق سایت معاونت و بر اساس شاخص های معرفی شده توسط سازمان غذا و دارو از جمله ارتقاء PRPS، درج نشانگر رنگی برروی محصولات، اصلاح الگوی مصرف اقدام به شناسایی مسئولین فنی و واحدهای تولید کننده برتر استان نمودند.

۱۳ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۲

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید