اخبار

تشکیل کمیته برای برگزاری برنامه های روز جهانی غذا

تشکیل کمیته برای برگزاری برنامه های روز جهانی غذا

در سومین جلسه برگزاری مراسمات روز جهانی غذا که با حضور مدیر نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و دارو و کلیه کارشناسان این حوزه برگزار شد کمیته هایی جهت رسیدگی به امور مربوط به این برنامه تشکیل گردید.

مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه اظهار داشت: ما برای تسهیل روند برگزاری روز جهانی غذا، کمیته های علمی(آموزشی)، اجرایی و اطلاع رسانی و تبلیغات را با حضور مدیران و کارشناسان معاونت غذا و دارو تشکیل دادیم.

دکتر شهریار مستوفی روند پیگیری برگزاری روز جهانی غذا را مثبت ارزیابی کرد و افزود: کمیته های علمی ( آموزشی ) با شرح وظایف مربوط به کلیه امور آموزشی در این هفته ، هماهنگی جهت اجرای آموزش در مدارس ، دانشگاهها ، اصناف، مرکز دیابت و قلب و عروق، برگزاری مسابقات علمی و همچنین کمیته اجرایی جهت امور مربوط به هماهنگی با کارخانجات و ادارات جهت حضور در نمایشگاه و کلیه امور مربوط در این خصوص و نیز کمیته اطلاع رسانی و تبلیغات جهت پیگیری و آماده سازی بسته های آموزشی و تبلیغاتی از قبیل بروشور، بنر، نشست های خبری و برنامه های تلوزیونی و رادیویی و نیز مستندسازی، با جدیت تمام مشغول فراهم ساختن بسترها برای برگزار این برنامه کشوری هستند.  


 

۱۴ مهر ۱۳۹۵ ۰۹:۵۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید