ترویج فرهنگ صبحانه سالم در ادارات شهرستان کنگاور

در راستای روز جهانی غذا و به منظور اصلاح الگوی تغذیه معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با همکاری شبکه بهداشت و درمان کنگاور صبحانه سالم در بین ادارات این شهرستان توزیع  کرد.

همزمان با سایر ادارات در سالن اجتماعات فرمانداری  با حضور اعضای شورای اداری شهرستان کنگاور، فرماندار، دادستان فرمانده سپاه و نیروی انتظامی و سایر مسئولین شهرستان صبحانه سالم توزیع شد.

دکتر داریوش خزایی سرپرست شبکه بهداشت و درمان کنگاور در خصوص گرامیداشت روز جهانی غذا و نقش و اهمیت آن در سلامت جامعه گفت: سلامت جامعه با اصلاح الگوی تغذیه میسر می شود و ارتقاء فرهنگ عموم جامعه در این خصوص ضروری به نظر می رسد.

وی و برچسب اصالت کالا را گامی مهم در راستای اصلاح الگوی تغذیه عنوان کرد و افزود: خوشبختانه ایران با اجرای این طرح گامی مهم در سلامت غذا برداشته است.