برگزاری مسابقات فوتبال به مناسبت روز جهانی غذا

به مناسبت روز جهانی غذا و ، مسابقه فوتبال با شعار ((روز شما؛ غذا، تحرک و سلامت)) بین تیم کارکنان معاونت غذا ودارو و کارکنان ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در این مراسم قبل از آغاز مسابقه مدیر نظارت بر مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی معاونت غذا و داروی کرمانشاه به فواید ورزش و تحرک و نقش آن در پیشگیری از بیماریهای غیر واگیر اشاره کرد و گفت: یکی از راههای پیشگیری و کنترل بیماریهای قلب و عروق  ورزش و تحرک است .

وی ادامه داد: بعد از تحرک و ورزش تغذیه مناسب و کاهش وزن نیز از دیگر عوامل کنترل بیماریهای قلبی عروقی است  که تاثیر زیادی در سلامت افراد و جامعه دارد.

در ادامه این مراسم مسابقه فوتبال بین تیم های بین کارکنان معاونت غذا ودارو و کارکنان ستاد دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه با شعار غذا ، تحرک و سلامت  برگزار شد و با نتیجه 5 بر 3 به سود تیم پایان یافت.