اخبار

آموزش صنف نانواها درخصوص فواید نان های سبوسدار

آموزش صنف نانواها درخصوص فواید نان های سبوسدار

به مناسبت روز جهانی غذا، شبکه بهداشت شهرستان کرند غرب با همکاری معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه جلسات آموزشی را برای نانواها برگزار کرد.

زندگی شهری و افزایش روز افزون جمعیت موجب شده تا با تنوع پخت انواع نان ها در نانوایی های روز به روز سلامتی افراد در رنگ و لعاب فست فودها، غذاهای چرب و آماده، با سس های مختلف و نان سفید رنگ ببازد.

به مناسبت روز جهانی غذا و لزوم ارتقاء آگاهی اصناف مختلف در زمینه نقش تغذیه در سلامت مردم ، فواید نان های سبوسدار توسط کارشناسان شبکه بهداشت کرند غرب و سفیران سلامت به نانواها و خریداران نان در سطح شهر و در آموزش داده شد .

همچنین تراکت های آموزشی در این زمیه در محل نانوایی نصب گردید.

۲۸ مهر ۱۳۹۵ ۱۲:۲۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید