اخبار

کارگاه ممیزی داخلی و درجه بندی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد

کارگاه ممیزی داخلی و درجه بندی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی برگزار شد

کارگاه ممیزی داخلی و درجه بندی کارخانجات تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی بر اساس فرم PRPS امروز در معاونت غذا و دارو دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه برگزار شد.

در راستای سیاست های سازمان غذا و دارو مبنی بر درجه بندی واحدهای تولیدی از لحاظ وضعیت GMP، وضعیت مواد اولیه بر اساس فرم PRPS،  کارگاه آموزشی مربوطه جهت مسئولین فنی واحدی تولیدی مواد غذایی، آرایشی و بهداشتی استان توسط کارشناسان مدیریت نظارت بر مواد غذایی درمعاونت غذا و دارو برگزار شد و مسئولین کنترل کیفیت واحدهای تولیدی با نحوة تکمیل فرم مذکور، و راهکارهای ارتقاء و بهبود وضعیت GMP کارخانه آشنا شدند.

۲۸ آذر ۱۳۹۵ ۱۴:۴۴

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید