اخبار

آزمایش مستمر مواد غذایی و بهداشتی کرمانشاه در معاونت غذا و دارو

آزمایش مستمر مواد غذایی و بهداشتی کرمانشاه در معاونت غذا و دارو
دکتر مجید محمودی، مدیر آزمایشگاه کنترل غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی کرمانشاه هم گفت: در سال 97 بیش از چهار هزار نمونه در سطح تولید و عرضه آزمایش کردیم که در مجموع 17 تا 18 هزار پارامتر آزمون، مطالعه شد.
او افزود: 15 درصد آزمون‌ها با استانداردهای لازم نامنطبق بود که برای اصلاح به واحدهای تولیدی اعلام شد و در مواردی که اصلاحی صورت نگرفت، با متخلف برخورد قانونی صورت گرفت.
محمودی تاکید کرد: مردم مطمئن باشند که فرآورده های غذایی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی، دارو و تجهیزات پزشکی استان به صورت مستمر بررسی و آزمایش می‌شوند.
او گفت: آزمایشگاه غذا و دارو از پیشرفته‌ترین آزمایشگاه‌هاست که شامل واحدهای مختلف میکروبی، شیمیایی، بافت شناسی، دارو و نیز مرکز تحقیقات روغن‌ها و چربی‌ها می شود.
۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ ۰۸:۴۱

نظرات بینندگان

نام را وارد کنید
تعداد کاراکتر باقیمانده: 500
نظر خود را وارد کنید