افراد چاق می توانند در ماه رمضان با رعایت برخی مسائل لاغر شوند.

یک متخصص تغذیه: افراد در وعده سحری، غذای کامل و رژیمی میل کنند , دو ساعت بعد از صرف سحری و افطاری، بهترین زمان برای ورزش است.

تغذیه در رمضان

یک متخصص تغذیه گفت: افراد چاق می توانند در ماه رمضان با رعایت برخی مسائل لاغر شوند.

دکتر رضا آمری نیا، در گفت‌وگو با خبرنگار بهداشت و درمان ایسنا - منطقه علوم پزشکی تهران، با ذکر اينکه افراد چاق می‌توانند با تغییراتی در صرف غذا به وزن متعادل برسند، گفت: افراد چاق که تصمیم به کاهش وزن دارند باید وعده افطاری را به عنوان صبحانه، سحری را به عنوان ناهار و شام را نیز به عنوان وعده شام در نظر بگیرند.

وی با تاکید بر این نکته که افراد در وعده سحری غذایی کامل و صد البته رژیمی میل کنند، گفت: انجام حرکات سبک و آهسته که بهتر است 2 ساعت بعد از سحر یا افطار باشد می تواند به روند کاهش وزن فرد سرعت بخشد.

دکتر آمری نیا در توضیح علت افزایش وزن در ماه رمضان چنین گفت: در طول ماه رمضان افراد سحری را به مقدار زیاد میل می کنند یا در وقت افطار به دلیل گرسنگی، افطار و شام را به مقدار زیاد مصرف می کنند و بعد از آن هم می خوابند، در حالت استراحت جذب مواد بالا می رود و در نتیجه فرد دچار اضافه وزن می شود.

منبع خبر:خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا

منبع خبر:خبرگزاری دانشجویان ایران - ایسنا |