- نظارت بر فعالیت کارگاهها وکارخانجات ومحصولات مربوطه وتجزیه وترکیب ساخت محصولات مواد خوردنی-آشامیدنی.
شرکت درکمیته های کنترل ونظارت وشرکت درتهیه استانداردهای مربوط به روشهای ساخت وکنترل موادخوردنی-آشامیدنی.
کنترل ونظارت برساخت مواد ازنظر فرمول ترکیب وبهداشتی بودن محصول وحذف مواد اولیه غیرمجاز مانند سموم شیمیایی وموادافزودنی غیر مجاز.
کنترل ونظارت بر فعالیتهای واحدهای تولیدی مواد خوردنی-آشامیدنی.
مطالعه وجمع آوری اطلاعات فنی در مورد مواد خوردنی-آشامیدنی وارده به کشور .
مطالعه درمورد مواد مختلفی که مصرف آنها ازطرف سازمانهای بهداشتی وبین المللی منع شده است وتهیه گزارش به مقام مسئول.
مطالعه وبررسی وکنترل رفرانسهای سازمانهای بین المللی.
شرکت درجلسات طرح درخواست آگهی های مواد خوردنی-آشامیدنی-آرایشی وبهداشتی درمورد فرمولهاومشخصات مواد اولیه در صورت لزوم.
تهیه وتنظیم مقررات وقوانین وآئین نامه های مربوط به مواد وارائه پیشنهاد اصلاح قوانین ومقررات موجود در صورت لزوم ونظارت برحسن اجرای آنها.
تماس با کلیه سازمانهای بهداشتی مربوطه واخذ اطلاعات جدید.
بررسی فرمولها وترکیبات موادغذایی- آشامیدنی وارده به کشور ومیزان اختلاف آنها بافرمول وترکیب اولیه ارائه شده.
اقدام به تشکیل واداره کنفرانس- سمینارها جهت آشنا ساختن کارمندان باخط مشی وروشهای مربوط.
تهیه وتنظیم برنامه های مربوط به نحوه صدور پروانه کالاهای وارده به کشور وپروانه تاسیس وبهره برداری وساخت وتولید موادغذایی وآشامیدنی.
نمونه برداری ازمحصولات غذایی-آشامیدنی واحدهای تولیدی صنایع غذایی .
کنترل واردات وصادرات مواد خوردنی-آشامیدنی وصدور مجوزهای بهداشتی لازم دراین خصوص.
انجام بازدید های مشترک با ادارات
پاسخگویی به کلیه موارد خواسته شده درخصوص مواد خوردنی-آشامیدنی.
پیگیری پرونده های ارسالی تخلفات واحدهای تولیدی به مراجع قضایی تاحصول نتیجه .
برگزاری کلاسهای آموزشی جهت مسئولین فنی وکارشناسان.
نظارت برکار وآموزش کارکنان تحت سرپرستی اعم از اداری وفنی.
تهیه پاسخ به استعلامهای واصله به اداره نظارت برمواد خوردنی-آشامیدنی.
پیگیری شکایات واصله به اداره وتهیه گزارش در این خصوص.